o wszystkim BEZ CENZURY
Czesc jako ze bede modem tego forum wypowiem sie pierwszy
Ja w tej chwili mam Volvo s40 1.6 z 2003 roku
Samochod taki sobie, szalu nie robi - moze troche nieodpowiedni do wieku, mam 24 lata ale byl w dobrej cenie i ma maly przebieg - okolo 50000 mil, plus skore i klimatyzacje...tak ze nie jest zle, mam go juz rok i mysle ze na wiosne zmienie na cos innego....
Wczesniej mialem BMW 316i z 1992 - stary ale jary wozek - moje pierwsze wlasne auto, jako ze forum jest dla wszystkich w tym mlodziezy ponizej 18 lat oszczedze opisow co w tym samochodzie sie dzialo
The best Moderator
W tej chwili nie posiadam żadnego auta,ba nawet nie mam prawka bo za cholerę zdać nie mogę ,ale do nie dawna byłem w posiadaniu samochodu marki Audi 80 TDI 1.9 z 1996 roku,niestety nie mając prawka każda wyprawa bywa niebezpieczna,i można w dość szybki stracić sporo gotówki i narobić sobie kłopotów,a ze względu na to że strasznie ciągnie mnie za kółko musiałem go sprzedać,A szkodą bo samochód mimo ze miał już 13 lat świetnie wyglądał i naprawdę dobrze mi się go prowadziło
Użytkownik
Jacek76 napisał:
W tej chwili nie posiadam żadnego auta,ba nawet nie mam prawka bo za cholerę zdać nie mogę
,ale do nie dawna byłem w posiadaniu samochodu marki Audi 80 TDI 1.9 z 1996 roku,niestety nie mając prawka każda wyprawa bywa niebezpieczna,i można w dość szybki stracić sporo gotówki i narobić sobie kłopotów,a ze względu na to że strasznie ciągnie mnie za kółko musiałem go sprzedać,A szkodą bo samochód mimo ze miał już 13 lat świetnie wyglądał i naprawdę dobrze mi się go prowadziło
Tak się przyznawać publicznie nieładnie prowadzić bez prawka
To ile już miałeś podejść?
Mnie jakoś nie ciągnie do tego, by prowadzić samochód, dlatego też nie mam prawka. Ale za jeżdżeniem samochodem, oczywiście na miejscu pasażera - bardzo przepadam.
The best Moderator
mambrazoweoczy napisał:
Tak się przyznawać publicznie
nieładnie prowadzić bez prawka
![]()
To ile już miałeś podejść?
A co tu ukrywać,jak dla mnie to potrafię jezdzić ,a że oni muszą kasę czerpać,i szukają zawsze igły w stogu siana to druga sprawa
Łącznie to już pięć i za każdym razem w ostatnich minutach mnie oblewali,po za ostatnim podejściem bo szedłem na egzamin ze skręconą nogą w kostce,i nie utrzymałem hamulca...
Kamelia napisał:
nom przyznaj się Kochanie co robisz jak Daria nie widzi
;P
Kochanie,wiesz przecież że nic nie robię o czym Ty nie wiesz
Ostatnio edytowany przez Jacek76 (2009-10-11 18:10:19)
Użytkownik
Jacek76 napisał:
mambrazoweoczy napisał:
Tak się przyznawać publicznie
nieładnie prowadzić bez prawka
![]()
To ile już miałeś podejść?A co tu ukrywać,jak dla mnie to potrafię jezdzić ,a że oni muszą kasę czerpać,i szukają zawsze igły w stogu siana to druga sprawa
Łącznie to już pięć i za każdym razem w ostatnich minutach mnie oblewali,po za ostatnim podejściem bo szedłem na egzamin ze skręconą nogą w kostce,i nie utrzymałem hamulca...Kamelia napisał:
nom przyznaj się Kochanie co robisz jak Daria nie widzi
;P
Kochanie,wiesz przecież że nic nie robię o czym Ty nie wiesz
Najważniejsze to pewność siebie, podziwiam, że się jeszcze nie poddałeś. To kiedy podejście nr 6?
Może Daria się wypowie czy rzeczywiście z Jacka taki dobry kierowca?