FREE

o wszystkim BEZ CENZURY

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2009-10-11 15:54:16

Jacek76

The best Moderator

Moja dieta!!

Ok to ja się wypowiem w tej dziedzinie

Nie wszystko jest związane z odżywianiem, odpowiednie i zdrowe jedzenie nie gwarantuje dobrego samopoczucia,zdrowia a  już na pewno nie spowoduje utraty wagi

Wstaje codziennie  około  godziny 4 rano,ubieram się w strój sportowy,oczywiście w zależności od pogody.Około 1,5 godziny biegania,biegam wcześnie rano ponieważ powietrze jest lepsze i mniej zanieczyszczone ..Potem prysznic,kawa,śniadanie jem sporadycznie,ale przeważnie nie jem he he,obiad staram się żeby był to posiłek bogaty w białko i witaminy .Jeżeli jadłem obiad,nie jem kolacji tylko sałatkę z pomidorów i ogórków kiszonych,albo mizerię ale ze śmietaną nisko tłuszczową,.Jeżeli jem kolacje zazwyczaj są to grzanki pszenne z białym twarogiem,albo maca ..Ograniczam słodycze i cukry,choć nie mówię  całkowicie nie .Wieczorem przed spaniem seria 50 brzuszków i 20 pompek .To jest taka dieta, a nie dieta....ale działa :)wiem bo sprawdzam wagę co tydzień...

He,he dostałem prykas od pani mojego serca by wszystkich ostrzec,że takie ranne wycieczki mogą być bardzo fascynujące ,jak by ktoś chciał mnie naśladować to zabierajcie ze sobą dowody osobiste ...bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi

Najgorsze są początki !!

Ostatnio edytowany przez Jacek76 (2009-10-11 16:08:24)

Chcę być zawsze tam gdzie Ty Kochanie 

#2 2009-10-11 17:25:00

mambrazoweoczy

Użytkownik

Re: Moja dieta!!

Mnóstwo ćwiczeń i prawie w ogóle jedzenia? Jak tak można funkcjonować?

głaskam lwa z kamienia

#3 2009-10-11 17:51:33

Jacek76

The best Moderator

mambrazoweoczy napisał:

Tak jak pisałem,początki są najgorsze,ale jak już organizm  się przyzwyczai to jest spoko,a co do tych ćwiczeń to nie jest ich tak mnóstwo ,a ćwiczyć muszę by utrzymać formę i kondycję bo mam dla kogo he he....

Chcę być zawsze tam gdzie Ty Kochanie 

#4 2009-10-11 18:46:50

mambrazoweoczy

Użytkownik

Jacek76 napisał:

mambrazoweoczy napisał:

Tak jak pisałem,początki są najgorsze,ale jak już organizm  się przyzwyczai to jest spoko,a co do tych ćwiczeń to nie jest ich tak mnóstwo ,a ćwiczyć muszę by utrzymać formę i kondycję bo mam dla kogo he he....

Ćwiczenia jak najbardziej, również lubię. Ale 1,5h biegania? Powiem WOW
Jak to się mówi, by schudnąć stosuje się dietę MŻ - Mniej Żreć. Ale wydaje mi się, że wystarczy jedynie nie przesadzać z jedzeniem, czyli się nie napychać i starczy. I jeść to na co ma się ochotę.

głaskam lwa z kamienia

Stopka forum

RSS